2011 Fiesta

Fethi KORKUT

Onursal Bursa Yöneticisi
Onursal Danışman Yönetici
Başka Araç
Adı
Fethi
Kan Grubu
0 -
Meslek
Serbest
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2013
Renk
Beyaz
Arkadaşlar merhaba.
2011 model Fiesta var arkadaşımın 1.25 motor. 33bin kmde boya değişen yok. araç çok temiz bizzat şahidim. aracı satıyo. alüminyum alaşım jant, navigasyon, lpg mevcut. klima abs vs var.
sana 25 bin olur dedi. 80 liralık gazla ş.içi 410 km yapıyormuş. yanlız ş.içi ş.dışı fazla farketmiyo yakıt dedi. yani ayni miktar gazla ş.içi 410 km yapıyosan ş.dışı 450 anca yaparsın dedi. ne dersiniz. alayım mı? daha önce bu kasa fiesta kullanan oldu mu? doblo duracak satmıcam ama artık yorgun dinlenmeye çekilecek 🙂 250 bin kmyi devirdik 252 bin oldu. eşek niyetine binmek için tavsiye eder misiniz? 🙂

hayırlısı olsun fiesta tatlı duruyor ancak hiç kullanmadım 🙂 ama benzinli gazlı araç olduğu için ben pek sıcak bakmam açıkçası, biliyosun ford un motorları yakıt konusunda sıkıntılı bi az yakar bi çok yakar.

sağol hanefi. görünümü güzel ama dobloda alıştığım yol tutuşu falan bulamam gibi geliyo bana

bence 25 ona vereceğine daha güzel araçlar bakabilirsin veya dobloyu yenileyebilirsin 🙂

niyetim doblo almak değil. az yakan bir otomobil

25 e alıp 5 ay sonra 26 ya satabileceğine inanıyorsan al, temiz bir arabaya binmiş, işini görmüş ve denemiş olursun. bir de fiesta bayan arabası gibi, camları filmleme, sıkıştırırlar filan, doblodaki gibi tepki de veremezsin..

ehliyet kursunda ford fiesta vardı yeni kasadan ben hiç begenmedim daracık araba 🙂

birkere kullandım kuş gibi altından kaçıcakmış gibi oluyo topkapı bayrampaşa minibüsü gibi.fiatlardaki sürüş hakimiyetini yakalamak zor.yakıt olarak düşünülebilir

fiesta dizeli gerçekten ekonomik ve bence kullanımı falan güzel bi araba

fiesta küçük ama güzel araba sürüşü eğlenceli.0 fiestaya lpg bağladım sahibi çok memnundu yakıtından

Arkadaşlar merhaba.
2011 model Fiesta var arkadaşımın 1.25 motor. 33bin kmde boya değişen yok. araç çok temiz bizzat şahidim. aracı satıyo. alüminyum alaşım jant, navigasyon, lpg mevcut. klima abs vs var.
sana 25 bin olur dedi. 80 liralık gazla ş.içi 410 km yapıyormuş. yanlız ş.içi ş.dışı fazla farketmiyo yakıt dedi. yani ayni miktar gazla ş.içi 410 km yapıyosan ş.dışı 450 anca yaparsın dedi. ne dersiniz. alayım mı? daha önce bu kasa fiesta kullanan oldu mu? doblo duracak satmıcam ama artık yorgun dinlenmeye çekilecek 🙂 250 bin kmyi devirdik 252 bin oldu. eşek niyetine binmek için tavsiye eder misiniz? 🙂

kendin fulle test et dediği gibi yakıyorsa al.km falan düşük nasıl olsa.ama ben o kadar az yakacağına ihtimal vermiyorum.

iyi kötü eski msjlarımdan bilirsiniz donanımla fonksiyonellikle vs. ile hiç işim yok. yakıt az olsun. vergi az olsun başka bir şeye gerek yok. yıllık 45 bin km yol yapıyorum. yani son 2 senedir bu şekilde. artık daha da artacak yolum. o yüzden az yakması sebebiyle tercih edebilirim.
mehmet abi iyi kötü biliyorum yakıtını hakikaten o şekilde. aracı sıfır beraber gidip teslim almıştık. 1 hafta sonra lpg taktırdık. 33 bin kmde. sorunsuz. ama tabi almaya karar verirsem ya da ben karar verene kadar o bi başkasına satmazsa bir haftalığına albeayla değiş tokuş yapıp test edicem.

fatih abi bir araış içersinde değilim. bu araç bildiğim araç ve çok temiz. aynı temizlikte bir albea denk gelse bildiğim birinden onu da düşünürüm. albeanın tüketimi düşük ve motor ömrü çok uzun. senin dediğin mantıklı ama gel gelelim bu temizlikte albea bulmak zor. denk gelirse bakarız. 🙂

anlattıkların iyiymiş lpg nin litresi ucuz biraz da kullanımdan düşürürsün fiat kaptanı az yaktırmasını bilir.hayırlı uğurlu olsun o zaman.

Usta fıestayı bırakda gel sana 2000 2004 arası passat alalım .Ben tavsiye etmem fıestayı binmedim hiç sürmedimde tipi güzel ama yine benden demesi fıesta alma yinede kara senin

Back