Yardım 2010 yeni kasa doblo premio hız sabitleyici takılabilir mi?

Yucel7834

Yeni Üye
Adı
YÜCEL
Kan Grubu
0 +
Modeli
Araç Yılı
2010
Renk
Siyah metalik
Selamun aleyküm araniza yeni katıldım 2010 d3 kasa doblo premio var hız sabitleyici takılabilir mi aracımıza , birde aux yazıyor ama bulamıyorum bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
@Ekrem abimizle görüşün

@Yucel7834

selamlar hoşgeldiniz. 2010 model d3 kasa tüm doblolara cruise control takılabiliyor aracınız bunun için uygun. aux ise aux kablosu montajından sorna menüye geliyor @halilcan06 yardımcı olur onun için

Teşekkür ederim sağolun .

Premiyolarda standart degilmi bu hiz sabitleyici bende var.

@Ekrem
Hız sabitleyicinin maliyeti nedir ?

2010-2012 d3 premio doblolarda hız sabitleyici opsiyonel olarak satıldı arkadaşlar. Sinyal silecek kolunu hız sabitlemeli kol ile değiştirip body beyinden aktivasyon yaptığınız taktirde orjinali gibi çalışacaktır.

Teamdoblo kuralları gereği ticarete girdiği için fiyat veremiyorum. Google da biraz araştırma yaparak fiyatlara ulaşabilirsiniz

(link)

ekrem bey bu siatemi biz kendimiz yapabilir mitiz peki? basit vit işlem mi yoksa ustalık gerektiren bir durum mu?

Öncelikle airbag ve direksiyonun sökülmesi gerekiyor. Sökerken direksiyon yanındaki kör olan airbag delikleri normalde deliniyor ve airbagin söküldüğü anlaşılıyor. Bu kazalı araç gibi kötü bir izlenim bırakabilir. Ama biz airbag deliklerini delmeden montaj yapıyoruz. Daha sonra body beyinden cruise control aktivasyonu gerekiyor.

(link)

@Demir hüseyin
reis sana ali Çolak abimiz yardımcı olur ankarada

@Ekrem
Demek ki bu işlemi kayseride yaptıramam 😀

Adana'dan (link) sitesi ile hız sabitleyici taktırabilirsiniz.

Back