2010 Fiat Doblo 1.4 Dynamic

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan athy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

athy

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba. Bu aralar araba alacağım baya bir araba baktım. Hiç aklımda yokken karşıma bir doblo çıktı. Ne yalan söyleyeyim içim ısındı birden. hususi olarak kullanacağım arabayı her yıl muayene dışında benim için ne dezavantajı olur? bir sorumda araba şu;

http://www.araba.com/164972175/Fiat-Doblo-14-Dynamic-LUX#xxlresim

Bunun ederi nedir? Kronik sorunu var mı bu modellerin? Kolay satabilir miyim? Son olarak da Ağrı çok soğuk bir il olduğu ve garajım olmadığı için dizel almak istemiyorum. Benzinli modellere bakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.

araba güzel fakat benzinlilerin fiyatı biraz daha düşük bende 22500 gibi alınır bu araba eğer imkanınız varsa bence dizel alın multijetlr size soğukta sorun çıkarmaz

niye öyle diyosun oğuz. van'dan bir üye vardı mazot donuyo diyodu. çok olmadı hemde geçen hafta konuşuldu bu konu. sen görmedin galiba konuyu.

evet mazot donması yaşamıştı bi arkadaş

pardon erzurumdan mış. van değilmiş. ahan da link

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=6971&highlight=mazot+filtresi+s%FDk+s%FDk+donuyor&rowstart=0

Ben işimi garantiye alıp benzinli alayım en iyisi. Geçen sene -40 gördük gerçi aküler bile donmuştu. 22500 e verirse almalı mıyım? Beni rahat ettirir mi sizce 🙂

araç size sıkıntı yapmaz herhangi bir sorunu yoksa. takdir edersiniz ki resimlere bakarak da fazla birşey söylenemez bir araçla ilgili. araca baktırın eğer bir sıkıntısı yoksa sizi üzmez. fiyat konusunda oğuz arkadaşımız bir fiat bayisinde çalışıyor. onun dediği rakama olayı kapatmaya bakın.
saygılar.

ancak şu varki zorlu şartlarda kullanacaksanız d2 bakın derim. yeni kasa doblolar biraz daha şehirli, narin kullanmak gerek. Dağ bayır gibi zorlu şartlar için kullanacaksanız D2 kasa (orta kasa) alın derim.

Yok dağa taşa da vurmayacağım zaten özenli kullanırım araçları ama adam fiyat indirmedi bir türlü. 23750 den aşağıya inmiyor. Çok da kanım kaynamıştı ama bakalım hayırlısı olsun.

mazot donması aslında yakt markası ilede alakalı ama eğer çok binmiyorsanız benzinli alınır

o araca 23bin bile verilir bence...

o fiyatlara alınır zaten bazı şehirlerimizde 1,4 dobloların piyasası güçlü

Back