2008-2009 model 1.3 premio 120.000 km geçmemiş, döşemeleri hayata küsmemiş doblo arıyorum.

ademozkaragul

Saygın Üye
Doblo
Adı
adm
Kan Grubu
B RH -
Meslek
Gümrük Komisyoncusu
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2010
Renk
bordo
2008-2009 model 1.3 premio 120.000 km geçmemiş, döşemeleri hayata küsmemiş doblo arıyorum. fiyat olarakta abartılmış olmaması gerekli . Ezilmemiş ve yorulmamış araç olması gerekli. Radyatörü cırtla sabitlenmiş,döşemeleri kirden pastan rengi değişmiş,tavanı sigara dumanında rengi değişmiş, taban ve bağaj halısı deforme olmuş,bagaz davlumbazları ezilmiş bir araç olmaması gerek.

hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre bir doblo bulursunuz ama tabi piyasadaki arabaların çoğu sizin istemediğiniz gibi

piyasada sizin istemediğiniz özelliklerde olanlar 2008 model fiyatı 19 ile 22 arası temiz düzün arabada 23 25 arası değişir

benim arabayı tarif ediyor oğuz! 😀😀😀 satsam mı?

Bizim face sayfasina bir uye aracini koymus.. 2008 model 22500 diyor.. bak istersen...

Raptor Abi temiz araba piyasadan 2 bitl phlıdır ama rahat edersin onu anlatmaya çalıştım

oğuz yanlış anladın.
@ademozkaragul

benim arabayı bu tarif ediyor oğuz.yanlış anladın.

tamam işte abi doğru anladım mesela sendeki doblo piyasadaki 22 liklerden ayrı o hurdası çıkmışlara 22 veriyorlarsa senikine 25 bine kadae verilir

piyasda temiz araç bulmak zor gerçekten, millet fırıldak olmuş, inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz

Araç işi sabır işi. Sabırlı olursanız bulacaksınız eminim. Şimdiden hayırlı olsun.

ARKADAŞLAR SONUNDA 2. DOBLOMU ALDIM. 1.3 2008 PREMİO 2-3 PARÇA BOYA VAR DEĞİŞEN YOK. YÜRÜRÜDE GÜZEL. EXPER ŞİRKETİ VAR İSTANBUL OTOMALLDA ONA GÖTÜRDÜM A DAN Z YE NE VARSA SÖYLEDİ. 1-2 ATLADIKLARI OLDU ONUDA BEN GÖRDÜM HALLOLDU. FİYATIDA 22.850 + YARIM DEPO MAZOT...🙂

Allah utandırmasın. Kaza bela vermesin. Hayırlı uğurlu olsun 🙂

Hayirlisi olsun gule gule kullanin fiyatida guzel

İyi temennileriniz için teşekkürler. Ama malesef perşembe günü memleketim olan sinopa gitmek için yola çıktığımda düzcede termostat arizalandı. Dönüştede Boludaģından kaynasliya inerken beton bariyellerin arasından fırlayan köpeğe çarptım aracin tampon gitti turbo radyatörü çatlamış fark etmedim. Gelene kadar basınçtan bütün yağı boşaltmış.Gece araci stop ettim. Sabah çalıştirayim dedim 3-4saniye çalışıyor sonra stop ediyor du oda intercoolerden hava aldiğı için diye düşünüyorum. Şuan yetkili serviste exper bekliyor. Allahtan yola çıkmadan kasko yaptırmışım

Aracınız hayırlı olsun. araç kaç km'de?

Adem Abi çok geçmiş olsun ALLAH daha beterinden korusun

@t0LgA
aracım 125000 aldım şuan 127000 oldu.

Back