2004 1.9 jtd park lambasi sorunu

Muratilk

Yeni Üye
Adı
Murat ilk
Kan Grubu
B RH +
Modeli
Araç Yılı
2016
S.a forumu taradim lakin benzer sorun bulamadim.Park lambasini actigimda parklar ve stoplar pir pir seklinde yanip sonuyor.ziyadesi ile sag park ve stop biraz daha fazla pirpir yapiiyor.Elektrikci beyinciye gosternem gerektigini soyledi ama bu sekilde bir sorunla karsilasan ustalarim ve forumdaslarimin fikrini almak ona gore yol izlemek isterim.Selam ve saygilarimla.

S.a forumu taradim lakin benzer sorun bulamadim.Park lambasini actigimda parklar ve stoplar pir pir seklinde yanip sonuyor.ziyadesi ile sag park ve stop biraz daha fazla pirpir yapiiyor.Elektrikci beyinciye gosternem gerektigini soyledi ama bu sekilde bir sorunla karsilasan ustalarim ve forumdaslarimin fikrini almak ona gore yol izlemek isterim.Selam ve saygilarimla.
Görmeden birşey söylemek zor fakat akımın dalgalı bir şekilde gelmesine göre bu ihtimal dahilindedir.

Bugün için dikkatimi çeken bir başka durum.Geri vitese takılı ve geri giderken fren yapıldığında sağ ön park yanıyor.Aynı stop lambası gibi.

Bugün için dikkatimi çeken bir başka durum.Geri vitese takılı ve geri giderken fren yapıldığında sağ ön park yanıyor.Aynı stop lambası gibi.
Selamıaleyküm geçmiş olsun araçta şase var ya da kolda problem var durumu açıklayıcı video atarsan daha da yardımcı olurum

Arkadaşlar bugün problemin kaynağını tespit ettim.🙂 Sağ arka stop içinde iletkenlerin üzerinde çamurumsu bir tabaka gördüm.temizledim ve problem ortadan kalktı.İlgi gösterip yanıt veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Back