Ekrem
Onursal Üye
- Adı
- Ekrem
- Meslek
- Beyaz Eşya
- Modeli
- Renk
- Beyaz
Arkadaşlar Dün resimdeki Jantları bursadan aldım. Orjinal sıfır Fiorino jantı 16" 400 liraya geldi. normalde alüminyum jant bu fiyatlarda. . Doblo'mun üzerindeki jantlar ise 15" lastik de 185*65*15. öncelikle jant çapı 1" büyüyünce bana sıkıntı çıkartır mı. ne gibi olumsuzlukları olur. yada en uygun hangi lastikleri almalıyım. jant çapı büyüklüğünü uygun lastik alarak açığı kapatabilir miyiz? 195*55*16 lastik almam lazım sanırım tanesine en ucuz 115 tl fiat aldım.
Bir de ben aracı siparişle aldım ve 2 ay beklemiştim. Bekleme süresindeyken de aracın tüm teknik özelliklerini incelemiştim. Normal Combi de 15" varken Combi Maxi de 16" yazıyordu. ama 15" geldi. 16" jant bana sıkıntı çıkartırsa bu işle hiç uğraşmayıp jantları satıcam 🙂
.
Bir de ben aracı siparişle aldım ve 2 ay beklemiştim. Bekleme süresindeyken de aracın tüm teknik özelliklerini incelemiştim. Normal Combi de 15" varken Combi Maxi de 16" yazıyordu. ama 15" geldi. 16" jant bana sıkıntı çıkartırsa bu işle hiç uğraşmayıp jantları satıcam 🙂
.