140bin 2006 model Doblo 1.3 Multijet alınır mı?

gkhn08

Yeni Üye
[big]Arkadaşlar Trabzon'da bulunan 2006 model 140.000 km'de Yeni kasa Fiat Doblo 1.3 MultiJet alınır mı?
140bin km 2006 model bir araç için normalmidir?
Multijet motorların normal kullanımda ömürleri nelerdir ne kadar götürür? yada normalin üstünde bir kullanımda ne kadar götürür?
Dizel araç alırken nelere dikkat etmek gerekir?
(Araç Artvin de kullanılacak.)

Bu araçı kullanlar ve bu işlerden anlayan herkesten görüş bildirmelerini rica ediyorum.
Şimdiden görüş belirten herkese teşekkür ederim.[/big]

araç temiz ise 250,000 de olsa alınır.o aracın km si çok iyi.ben 2003 d1 1,9 aracımı 140,000 de satmıştım daha motorunda tık yoktu.multijette hiç sıkıntı olmaz ama kullana da bağlı.bakımlarıa bakmak lazım.

Hocam yorum için teşekkür ederim. Araç trabzonda kullanılmış kırmızı ışıkta bir araca arkadan vurmuş ön tampon değişmiş bide aracın sağ arka çamurluğunda galiba sürtmeden dolayı çizilme var Artvin şartlarında randıman verir mi bilemedim daha önce hep otomobil kullandığım bu tarz bi araç alıcam tercihim 1.3 doblo yakıt olarak ama tereddütlerim var işte bilgi sahibi olmadığım için 🙂 hocam peki multijet motorların motor ömrü ne kadardır aşağı yukarı olarak. ben o 140deki aracı alsam normal bir kullanımda beni ne kadar götürür? 🙂

bakımları zamanında yapılmış ise sizde temiz kullanırsanız 300,000 e kadar daha fazlasıda varda rahat götürür diye düşünüyorum.yakıtı en ideal motorlardan.ha vergisi sıkıntı olmazsa ve uzunsüre binerim derseniz 1,9 multijet yakıt performansı açısından daha iyi derim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-ogretmenden-acil-satilik-doblo-125729275/pasif-ilan/

şu ilandaki aracı düşünüyorum hocam 🙂 vergi ve yakıt önemli hocam ya memur bir ailenin çocuğuyum 🙂

araç güzele benziyor.fiyatıda iyi sayılır.aradınız mı.biraz daha düşer belki.

15.500'e düştü hocam aradık da sahibi kırmızı ışıkta bi araca arkadan vurmuş tampon değişmiş galiba sigorta derecesi 1 derece düşmüştü işte borcu harcı yokmuş trafikten sorgulattım bide sağ arka tarafta sürtmeden dolayı çizilme var

araba güzele benziyor ama forumda 17 bine 2006 doblo premio satan serfar abi var isterseniz bi görüşün serdar abinin doblo çok temiz hemde full

Hocam forumda yeni olduğum için tanımıyorum link atabilrmisini? bakmak isterim 🙂

Hocam bu konuda baya bir tecrübe sahibi olarak sana su cevabı veriyorum fiyat biraz daha dusurtebilirsen iç dizaynını ve özelliklerini begendiysen hiç düşünmeden al yalnız küçük bir tavsiye arabani alır almaz enjektorletini değiştir yeni deseler bile değiştir yakitini da shell den al başka yakıt asla koyma bakumlarinida düzenli yaptirirsan 500 bin km hiç arkana bakma hayırlısı olsun ınş

Görüşünüz için teşekkürler hocam vaktiniz varsa bi kaç soru sormak isterim.
Hocam öncelikle yukarıda yazdığım gibi sigorta kayıtlarında aracın derecesi 6iken 5 e düşmüş sahibide kırmızı ışıkta araca arkadan vurdum dedi 1 kademe düşmesi önemli bir soruna işaretmidir kazanın boyutu dediği gibi küçükmüdür?
Araç aile aracı olarak kullanılacak senede bi kaç defada yük taşıycaz o kadar artvin malum yer şekilleri bakımından dağlık ve rampa yolları çok bana randıman verirmi acaba? az yaksın diye tercih ediyorum ama daha sonra yakıttan şikayet edermiyim Artvin şartlarında? ve hocam enjektör fiyatı ne kadar tahminen?

Şimdi öncelikle yanlis bilgi veripte yaniltmak istemem fakat sigorta bedelinin yada değerinin 6 dan 5 e düşmesi seni yani aracı ilgilendirmez kazayı yapan kişiyi ilgilendirir araçla alakalı degil ,vurma konusuna gelince kaputu kaldırıp kendinde baksan anlarsın eger on sase ayaklarında ezilme kırılma yoksa demekki ufak bir vurma demektir artvin yolları konusuna gelince 1.3 diye düşünüp küçük görme tam bir canavardir o icin rahat olsun .enjektör konusu ise eger sadece iç kısımlarını degistirirsen ki öyle yap bence bosh marka 1000 lira komple değiştiririm diyorsan hiç gerek yok 1500 lira karar senin

Hocam forumda yeni olduğum için tanımıyorum link atabilrmisini? bakmak isterim 🙂

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-doblo-premio-orjinal-1.3-multijet-129242849/detay

arabası çok temiz düzgün orjinal bi doblo

Hocam araç çok temiz gerçekten maşallah ancak yaptığı km biraz düşündürüyor ? 🙂

Dik yokuşlarda 1.3 motor doblo, 75 BG olduğu için biraz hantal kalıyor. Yokuşun meyili önemli bu konuda. Full yükte ve dik yokuşlarda araç bayılma yapmıyor ama her türlü zorlandığını görüyorsunuz. D2 kasa daha çok şehiriçi için tasarlanmış gibi. Tam kargocu aracı. Ya da benim gibi memurların aracı. Karma tüketimde kırmızı ışık yanana kadar 750 - 800 km. arası rahatlıkla yapıyor. Yakıtı iyi bu yönden.

Artvin çok engebeli ve dağlık bir alan. Şehir merkezi bile sahilde değil de dağın tepesinde. Açıkça söylemek gerekirse benim köyüm yok mesela. Bağ bahçe işleri ile de uğraşmıyorum. Eğer böyle işlerle uğraşacak olsaydım mesela 1.8 motor 90 BG ford connect alırdım. Peugeot Partner 1.6 motor HDI 92 BG Origin ya da 1.9 düz dizel kasalara da bakmanızı tavsiye ederim. Ford ile karma ve şehirler arası tüketimde D2 kasa doblonun değerlerini yakalayamazsınız. Artvin'e göre aslında sizin araç Peugeot Partner 1.9 dizel gibi duruyor. 18.000 TL civarında bir bütçe ile daha düşük km.'de daha genç bir aracınız olur.

Dik yokuşlarda 1.3 motor doblo, 75 BG olduğu için biraz hantal kalıyor. Yokuşun meyili önemli bu konuda. Full yükte ve dik yokuşlarda araç bayılma yapmıyor ama her türlü zorlandığını görüyorsunuz. D2 kasa daha çok şehiriçi için tasarlanmış gibi. Tam kargocu aracı. Ya da benim gibi memurların aracı. Karma tüketimde kırmızı ışık yanana kadar 750 - 800 km. arası rahatlıkla yapıyor. Yakıtı iyi bu yönden.

Artvin çok engebeli ve dağlık bir alan. Şehir merkezi bile sahilde değil de dağın tepesinde. Açıkça söylemek gerekirse benim köyüm yok mesela. Bağ bahçe işleri ile de uğraşmıyorum. Eğer böyle işlerle uğraşacak olsaydım mesela 1.8 motor 90 BG ford connect alırdım. Peugeot Partner 1.6 motor HDI 92 BG Origin ya da 1.9 düz dizel kasalara da bakmanızı tavsiye ederim. Ford ile karma ve şehirler arası tüketimde D2 kasa doblonun değerlerini yakalayamazsınız. Artvin'e göre aslında sizin araç Peugeot Partner 1.9 dizel gibi duruyor. 18.000 TL civarında bir bütçe ile daha düşük km.'de daha genç bir aracınız olur.

Aynen dediğiniz gibi hocam Artvin merkezi dağın tepesinde ve malesef merkezde ikamet ediyorum ve köy meselesi de var yollar bozuk ve rampa bi kaç tanıdıktan görüş fikir aldım istemeye istemeye doblodan vazgeçmek durumunda kaldım. Doblo nun yakıt oranını diğer araçlarda bulamayacağımı da biliyorum ama istemeyerek de olsa Partner almaya karar verdim 78bin de temiz bir araç buldum kısmetse bugün yarın onu alıcam.

Ayrıca değerli vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalın...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-doblo-premio-orjinal-1.3-multijet-129242849/detay

arabası çok temiz düzgün orjinal bi doblo

bugün serdar abinin doblosuna bindim hakikaten maşallası var arabada tık ses yok bence bi görüşün memnun kalırsınız

dostum fiyatı 16500e düşürdüm ama siteden isteyen olursa 16bin e vericem...ilgilenenlere duyrulur...

Benim aracımda 2006 doblo 1.3 111000 kmde motorunda hiçbir sıkıntı yok hemde çok dikkatli kullanmamama rağmen girmediğim çukur yoktur ama hiç bir sorun yok 🙂 *clap*

benim de 1.9 D motor 65 beygir olduğundan hızından hiç ama hiç memnun değilim amaa haftasonu arabama 12 kişi bindirip Eski foçaya gittik ve inanın o foçanın yokuslarını 3. vitesle cok rahat cıktım .demekki arabada yük olunca daha güzel gidiyor he 70 TL mazot attım ortalama git-gel 140 km yol yaptım he iyimi belki başkalarına göre fazla 0.50 krs yakmıs ama bana göre çok iyi 12 kişi birden gittiğimiz için. 🙂🙂🙂

Back