110.000 km de alıyorum

CaCaLa

Yeni Üye
110.000 km de 2005 model 1.3 doblo cargo alıcam inş p.tesi günü (Bozma camlı van)

Alacağım kişiye sordum birşeyler mırıldandı ancak araca pek bakım yaptırmadığını anladım.Aracı alır almaz neler yaptırmalıyım.Nakit konusunda araba alırken tüm imkanlarımı kullandığım için kısa süreli sıkıntı yaşayacağım.Bu sebeple yaptırılması gerekenleri önem sırasına göre yazarsanız sevinirim.
Birde tabi ki tahmini fiyatlarını.
Teşekkürler...

CaCaLa tarafından yazılan metin:
110.000 km de 2005 model 1.3 doblo cargo alıcam inş p.tesi günü (Bozma camlı van)

Alacağım kişiye sordum birşeyler mırıldandı ancak araca pek bakım yaptırmadığını anladım.Aracı alır almaz neler yaptırmalıyım.Nakit konusunda araba alırken tüm imkanlarımı kullandığım için kısa süreli sıkıntı yaşayacağım.Bu sebeple yaptırılması gerekenleri önem sırasına göre yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler...

Sevgili kardesim aracin eger agir bakimlari yapilms ise .....senin yapacagin yagina suyuna frenine baktirtip....basit bir fenni kontrol yaptirtip mazotunu koyup keyfine bakman......ama agir bakimlar yapilmamissa once onlar yapilmali......hayirlisi olsun....

mesela kayışlar değişmediyse değişmeli motorun zinciri kontrol edilmeli birde km orjinal mi onlara dikkat edin frenler diskler balatalar kontrol edilmeli motor yağı filitreler değişmeli bunlara aktırmanız gerekir

Teşekkürler...

eğer işin gereği almıyorsan bence cargo alma.
sonradan açma olduğu sıkıntı çıkabilir.
birde aracın bakımı yok gibi vede alınca bakım yaptıracak paran kalmıyor sıkıntı yaratır.
bence biraz fazla ver bakımlı al masraf etme.bilmediğin anlamadığın problemler çıkarsa belin bükülür.her ne kadar yerlide olsa dizel pahalı olur bakımda.

bazı arkadaşlar misal olarak piyasası 12 olan arabayı 10 liraya hesaplı diye alıyor.sonrada ilk bir kaç ay içinde,
4 lastik
4 jant
koltuk kılıfları
akü
ağır motor bakımları
egzoz
ve benzeri masrafları yapıyor.

eee ne anladık hesaplı aldığından araba sana kaça mal oldu
13

kaça satarsın taş çatlasa 12(belki)

aradaki farkamı yanarsın
emeğemi yanarsın.

biz gri dobloyu 138 binde aldık arabanın sol far tamponlar haşattı ama adam temizliğe önem vermemişti bizde oto yıkamcıda detaylı olarak temizlettik cam da çizik vardı motora gelince adam motora iyi bakmış ama kayışları değiştirmemiş kayışarı değiştirdik tamponları değiştik lastikleri değiştik farı değiştik koltuk kılıfıda aldık adamlar şımdi 14 bin tlye istiyolar bu arada bizim burada dolmuşta var1.3 cargo bozması 500 bin km yapıyor ama 1.2 kadar dayanıklı değiller dolmuşta

İş için alıcam arkadaşlar.
Hesaplı felanda değil valla 🙂 14 milyar para vericem.Belki bu parayla benim bulduğumdan daha iyisi alınır ancak.Ben direk nakit olarak vermediğim için bu fiyatı kabul ettim.
Yapacak birşey yok.

geremy tarafından yazılan metin:
bazı arkadaşlar misal olarak piyasası 12 olan arabayı 10 liraya hesaplı diye alıyor.sonrada ilk bir kaç ay içinde,
4 lastik
4 jant
koltuk kılıfları
akü
ağır motor bakımları
egzoz
ve benzeri masrafları yapıyor.

eee ne anladık hesaplı aldığından araba sana kaça mal oldu
13

kaça satarsın taş çatlasa 12(belki)

aradaki farkamı yanarsın
emeğemi yanarsın.

*clap*

İş için alıcam arkadaşlar.
Hesaplı felanda değil valla 🙂 14 milyar para vericem.Belki bu parayla benim bulduğumdan daha iyisi alınır ancak.Ben direk nakit olarak vermediğim için bu fiyatı kabul ettim.
Yapacak birşey yok.

aldıysan hayırlı olsun.
almadıysan araştırmaya devam et.
kolay gelsin..

yüksek bence...

Back