1.9d sx mi 1.9 jtd mi

@doblo vip premio

Oguz ruhsata ney nişli degilse yüksek çıkıyo kusura bakma anlamadım

abi linkteki doblo cargodan bozma orjinal combi değil cam koltuk işli değilse kamyonet gibi ağırlığına göre vergi alırlar

bizde d2 cargo dobloyu alınca öğrendik

doblonun yüklü ağırlığı 1500kg mı geçtiği için vergisi 584 tl olur 6 aylık

ama 7 yaşından itibaren 339 tlye düşer

(link)

(link)

orjinal combi veya işlinin 239tl 6 aylık

Anladım teşekkür ederim. Oguz

Hesaplamaya bakarsam 187,50 TL ben bunumu ödicem 1 . ayda

abi öncelikle aramıza hoş geldin.
eğer d1 dediğimiz bu attığın linkteki arabadan alacaksan jtd veya 1.9d olmasının yakıtta fark edeceğini zannetmiyorum bende 2005 1.9d var gayet memnunum tek problemim vergisi.ne yakıttan nede çekişten şikayetim yok ama biraz daha imkanın varsa 1.3 d2 dediğimiz kasadan almanı tavsiye ederim imkanın yoksada d1 premio modeli daha iyidir için rahat olur benim araba sahibinden de çıkmıyor ruhsatta 1.9d activa yazıyor. tek sürgülü klimalı otomatik cam tek airbag tüm camlar orjinal açılıyor. bagaj kapısı çift açılır. bende satıp d2 1.3 premio almayı düşünüyorum

(link)

Mustafa Abi 6 aylık 268 tl ödeyeceksin

Bilgi için teşekkür ederim. Oguz

yine geldi vergi zamanı.

evet abi ocak ayı vergi ayı

Vergi için yanlış hesap yapmayın arkadaşlar en güzeli ruhsat bilgileri ile vergi hesaplama bölümüne girin en dogru sonuç orda cıkacaktır doblolarda 1.9 motorlar 1910 cc olarak geçtigi için vergi en yüksek dilimden hesaplanıyor benim 2005 1.9 jtd nin ocak vergisi 452 tl orjinal koltuklu ama panelvan diye gözükenlerden

Ali bey benim arac vergi dairesinde panelvan gorunuyo.bi hata mi var diye vergi dairesi ve trafige gittim bes koltuk oldugu icin panelvan geciyomus kayitlarda.yani bi sikinti yokmus. O yuzden bandrol pahali benim..

Back