1.9 Tdi Farkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sefaa

Yeni Üye
Herkese merhabalar,
1.9 Jtd aracımı sattım ve simdi kilometresi biraz daha düşük bir arac almak istiyorum,ba bağlamda sizden bir yardım istiyorum arkadaslar,
Karsıma 1.9 TDI cıkıyor,1.9jtd'den farkı nedir,TDI sorun Cikarirmi? Siz tavsiye eder misiniz?

genel çalışma prensibi açısından çok fark yok.ama kullanılan parçların özelliklerinden kaynaklanan farklılıklar mevcuttur

fiyatda jtd motordan biraz daha düşükte,eger alirsam başım ağrır mı diye korkuyorum,sonuçda huyunu suyunu bilmiyorum da.

kardeşim volswagen servisinde başının ağrıması için bi ekstra çıkmasına gerek yok.her bakımda başın ağrımıyorsa da faturayı görünce başında ağrıyacak tansiyonunda çıkacak...

şimdi siz sahibinden.comda araba arıyorsunuz. karşınıza 1.9 tdi çıkıyor. yanlışmı anladım ?

eğer doğru anladıysam fiat doblo da tdi görmedim ben hiç. kafanız karışmasın. baktınız araçlar ya düz 1.9 dur turbosuz, yada 1,9 jtd dir veya 1.9 multijettir. yalnız halkımız jtd yerine tdi işaretlemektedir.

yok tdi başka motor bakıyorsanız hangi model ne tür araç olduğunu açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

cnkshn tarafından yazılan metin:
şimdi siz sahibinden.comda araba arıyorsunuz. karşınıza 1.9 tdi çıkıyor. yanlışmı anladım ?

eğer doğru anladıysam fiat doblo da tdi görmedim ben hiç. kafanız karışmasın. baktınız araçlar ya düz 1.9 dur turbosuz, yada 1,9 jtd dir veya 1.9 multijettir. yalnız halkımız jtd yerine tdi işaretlemektedir.

yok tdi başka motor bakıyorsanız hangi model ne tür araç olduğunu açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

haaa...bak bu yönden hiç düşünmedik olayı.1.9 tdi diyince direkt volkswagene gitti kafa!

arkadaşlar benim bildiğim dobloda jtd ve multijet vardır tdi nerden çıktı *hmm**hmm*

can sahibinden.com da bazı arkadaşlar araçlarını 1.9 d ya da 1.9jtd yerine 1.9 tdi diye girmiş.bizde ilk bakışta anlamadık kafa direkt volkswagwnw gitti.

RAPTOR tarafından yazılan metin:
can sahibinden.com da bazı arkadaşlar araçlarını 1.9 d ya da 1.9jtd yerine 1.9 tdi diye girmiş.bizde ilk bakışta anlamadık kafa direkt volkswagwnw gitti.
Daha aracını kullanan doblosunun motorunu bilmiyo 😀 😀

Arkadaslar aynen öyle,sahibinden.com da arac ariyorum suanda ve karsıma bol mikatda 1.9TDI olarak yazılmıs arac cıkıyor,ee hal boyle oluncada insan merak ediyor bu TDI nin farkı ne diye,demekki jtd olmayanlar yani düz 1.9lara TDI diyor cogu satici.

RAPTOR tarafından yazılan metin:
cnkshn tarafından yazılan metin:

haaa...bak bu yönden hiç düşünmedik olayı.1.9 tdi diyince direkt volkswagene gitti kafa!

evet bende öyle sandım yoksa fiatta tdi yok zaten

Back