cnkshn tarafından yazılan metin:
şimdi siz sahibinden.comda araba arıyorsunuz. karşınıza 1.9 tdi çıkıyor. yanlışmı anladım ?
eğer doğru anladıysam fiat doblo da tdi görmedim ben hiç. kafanız karışmasın. baktınız araçlar ya düz 1.9 dur turbosuz, yada 1,9 jtd dir veya 1.9 multijettir. yalnız halkımız jtd yerine tdi işaretlemektedir.
yok tdi başka motor bakıyorsanız hangi model ne tür araç olduğunu açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Daha aracını kullanan doblosunun motorunu bilmiyo 😀 😀RAPTOR tarafından yazılan metin:
can sahibinden.com da bazı arkadaşlar araçlarını 1.9 d ya da 1.9jtd yerine 1.9 tdi diye girmiş.bizde ilk bakışta anlamadık kafa direkt volkswagwnw gitti.
RAPTOR tarafından yazılan metin:
cnkshn tarafından yazılan metin:
şimdi siz sahibinden.comda araba arıyorsunuz. karşınıza 1.9 tdi çıkıyor. yanlışmı anladım ?
eğer doğru anladıysam fiat doblo da tdi görmedim ben hiç. kafanız karışmasın. baktınız araçlar ya düz 1.9 dur turbosuz, yada 1,9 jtd dir veya 1.9 multijettir. yalnız halkımız jtd yerine tdi işaretlemektedir.
yok tdi başka motor bakıyorsanız hangi model ne tür araç olduğunu açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
haaa...bak bu yönden hiç düşünmedik olayı.1.9 tdi diyince direkt volkswagene gitti kafa!