Doblo 1.9 JTD SX Maxi Hakkında Bilgi

Linfred

Yeni Üye
Aracım Yok
Adı
Deniz
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Aracım Yok
Merhaba,

Oğlumu hastaneye götürmek ve ayda bir 500 km uzun yol yapabileceğim bir araç arıyorum.

İlanlarda 2003 model 1.9 JTD SX Maxi buldum. Araç şu anda 366.000 km'de. Bu araç hakkında bilgisi olan varsa mesaj yazabilir mi?

Parçası, bakımı, kronik sorunu, dikkat edilmesi gerekenler vs. hakkında bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim

Merhabalar,
Bende 2004 1.9 jtd var yaklaşık olarak 3 senedir biniyorum ağır bir masraf açmadı kayseriden istanbula 5 kişi olacak şekilde 4 defa gittim aracımda suan 360.000km uzun yol için ve geniş aile için ideal
tavsiyem ağır kazası varmı yokmu motoruna ve turbo ,enjektörleri, baskıbalata iyi ise alınır, benim bildiğim kadarı ile kronik bir problemi yok ama baskı balata ile ilgili iyi değil ise ilk kalkışta titreme yapar tabi yanlışım varsa diğer arkadaşlarde bilgi versin.
Parça problemi mekanik alanda problem yaşamıyorum fiyatlar uygun denile bilir bakım her 10000kmde yağ filtre
50-80k km arası ise triger değişim yaptırdım , iyi günler geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Direksiyon mafsal dibinden yağ kaçağı kronik1

Debriyaj alt üst merkez 2 senede bir bozulur kronik2

Bagaj çift kapı ise kilidi bozulur(3defa yaptırdım bozuluyor)

Onun haricinde bende kronik bir sorun bilmiyorum

Normal arizalan parçalar oluyor değiştirip devam ediyoruz

397bin km de yim 2018den beri biniyorum. maşallah mennunum

Bu arada geçmiş olsun

Arac geniş arka koltuk yada arka pandizot üstüne bir sünger 80x120 atın. Hastane siradi vb beklerken çocuk rahat eter yatar. Ben öyle yapıyorum. Yatırıyorum beklerken rahat ediyoruz

Cevaplar ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Usta ve parça konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Ek olarak parça ve usta öneriniz var mıdır?

Hürmetler

Cevaplar ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Usta ve parça konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Ek olarak parça ve usta öneriniz var mıdır?

Hürmetler
bulabilirsen 2006 2008 model falan 1.9 105'lik premio'lar çok iyi kolay kolay arıza vermez arkadaşların saydığı kronikler haricinde kolay kolay motor arıza vermez bakımlarını yaparsan

Back