fthpl
Talha Fatih Pala
Doblo- Kayıt
- 19 Nisan 2018
- Adı
- Talha Fatih Pala
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Doğalgaz Teknisyeni
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.9 Jtd
- Araç Yılı
- 2005
- Renk
- Yıldız Mavi
Selamlar arkadaşlar. Bu konuda sizlere fikir vermesi açısından kendi yaptığım katlanır yatağı paylaşıyorum. İnternette bu tarz çok ca araç mevcut. Çadırım var ve ailece çadır da kalıyoruz fakat günü birlik bazı alanlarda uyumak için basit bir proje yaptım. Aşağıda görebilirsiniz. Tamamen çevrede bulduğum malzemeleri geri dönüştürdüm. Daha öncede tavan sepeti yapmıştım.
Çöp kenarında bulduğum aliminyum sineklik ve suntalem ler ile bir şeyler yapmaya çalıştım.
Tabi bu proje daha gelişecek. Fikir ve önerilere açığım.
Yatak olarak açılınca 180 cm oluyor. Eni 120 cm. ( Ben 118 kestim sürtmeden koyup çıkarmak için) 6 aydır neredeyse bagajda duruyor. Bu yaz inş kullanırız. Şuan 2 parça olarak baktığımızda 160 cm gelmekte. Her parça 80 cm. Son olarak ön koltuklara dayanacak parça 20 cm olacak ve geçmeli yapacağım. O bagajda duruyor. Henüz bağlamadım.
Yatak olarak da 5 cm eninde 120cmx80cm yine bulduğum bir süngeri kullandım. 2 adet daha sünger ayarlıyacağım.
Dipnot = Arada ki fotolarda belli oluyor , kenarlıklarda revizyon yaptım. Suntalem olarak ağır oluyordu. Kenar parçaları değiştirdim.
Çöp kenarında bulduğum aliminyum sineklik ve suntalem ler ile bir şeyler yapmaya çalıştım.
Tabi bu proje daha gelişecek. Fikir ve önerilere açığım.
Yatak olarak açılınca 180 cm oluyor. Eni 120 cm. ( Ben 118 kestim sürtmeden koyup çıkarmak için) 6 aydır neredeyse bagajda duruyor. Bu yaz inş kullanırız. Şuan 2 parça olarak baktığımızda 160 cm gelmekte. Her parça 80 cm. Son olarak ön koltuklara dayanacak parça 20 cm olacak ve geçmeli yapacağım. O bagajda duruyor. Henüz bağlamadım.
Yatak olarak da 5 cm eninde 120cmx80cm yine bulduğum bir süngeri kullandım. 2 adet daha sünger ayarlıyacağım.
Dipnot = Arada ki fotolarda belli oluyor , kenarlıklarda revizyon yaptım. Suntalem olarak ağır oluyordu. Kenar parçaları değiştirdim.