1.9 doblo 2003 model hususi

oatasoy

Azimli Üye
olan bir araç vergisi nasıl olurda 170 170 olur açıklayabilir misiniz acaba
araç hususi olunca 1800 2000 arası otomobil vergisi ödemez mi o da 7 yaşında olduğuna göre toplam 814 lira etmiyor mu adam yemin ediyor ocak pulu 170 küsür diyor delirecem yaa bi yardım edin 13 milyarı cebime koydum araba alamıyorum araba şu

bana açma gibi geliyor arka koltuktan dolay ı yardım lütfen

bence yalan söylüyor 🙂 Anca minibüs sınıfına girmesi lazım aracın o zaman 6 aylığı 161 lira olur. Hususi ise 400 - 400 olması lazım. Aracı bence 1,3 farkında değildir 😀

çıldıracam yaa adamı yine aradım 171 lira yatırdım diyor ruhsatta otomobil geçiyor diyor

oatasoy tarafından yazılan metin:
çıldıracam yaa adamı yine aradım 171 lira yatırdım diyor ruhsatta otomobil geçiyor diyor

modeline göre fiyatı uygun gibi gözüküyor. ama sen iyi bir bak. zamanın ve giserin varsa gözünle gör kardeş. rengi kırmızı diye bakma sadece 🙂 o fiyata genelde kapalıları verirler.

tamam arkadaşım otomobil geçse, 7 yaşında desek, 1801-2000 cc ye girer hesaplayınca 814 lira çıkıyor.

Kamyonet olarak geçiyorsa 2003 model 7-15 yaş grubuna girer ve 1500 kg eye kadar olduğundan 291 lira çıkıyor.

Sanırım onun aracı kamyonet. yok hususi de ısrar ediyorsa otomobil - 7-11 yaş ve 13001-1500 cc olursa 283 lira çıkıyor.

Ortada anormal bi durum var. Eğer verebiliyorsa yatırdığı kağıdı isteyin. Ya da yakınsa gidin görün aracı. Bi sorun var

Böyle ise hiç kaçırmaman lazım. 🙂

benim ki de 2004 benim vergim yıllık 405 tl

oatasoy tarafından yazılan metin:

doğru arkadaşım.ruhsatta hususi yazarsa vergide kasko değeri üzerinden indirim yapılıyor.

doğruymuş bak. Dobloların geneli kapalı kamyonet olduğu için bunlardan bi-haberiz 🙂

ilgili bir haber

http://www.haberler.com/mtv-arabanizin-kasko-degerinin-yuzde-5-ini-haberi/

Teşekkürler ibom *tup*

doblonun fiyatı uygun araba temize benziyor araba orjinal koltuklu ve ruhsatta hususi yani albeadan farkı yok

Antep'den alınıp gelinmesi biraz uzun sürecek ama. 🙂

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

Bu adrese gir ve "Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme" kısmından aracın 6. ayda ödeyeceği verginin ne olduğunu öğrenebilirsin. tabi aracın plaka ve ruhsattaki tescil tarihini araç sahibinden öğrenmen gerekir.

İyi bir uygulamaymış. Ama bi de şu trafik cezaları için kolay bir yöntem olsada kurtulsak.

Sürekli olarak şifre istiyor. Şifrede paralı!!!

selam arkadaşlar sedat ben 2002 sx doblom var hususi 1,9 otomobil geçiyor ruhsatta vergisi ilk taksit 482,50 tl doblo herşeyde olduğu gibi vergidede farklı🙂)

evet ama hususide 1,9 vergi dezavantaj yaratıyor kamyonet olsa daha düşük olur

taksı olması dezavantaj olmus bence sadece muayeneden yırtarsın 2 yılda yapılır ancak vergısı panelvan yada kamyonetlere gore fazla su anda ..

doblosedat tarafından yazılan metin:
olsun ben arabamdan memnunum ama biraz ağır geliyor tabi son zamdan sonra

ozaman sorun yok*tup*

Araç 2003 hususi 19 otomobil ise vergi dairesin her yıl ocak ayında kasko degeri 12000 altında araçlara dilekçe verilirse vergisi çiddi oranda düşer işe sigortacınızdan başlayın ondan alınaçak kosko bedeli. nufus ruhsat fotokopisi bir adet dilekçe ile vergisi düşürebilirsiniz.

slm arkadaşlar benim 2006 model doblomvar ticari ğeçiyor bunu hususiye çevirebilirmiyim çevirirsem ne gibi faydası olur tesekkür ederim

Back