1,6 Premio Doblo Mu 1,6 115 Bg Berlingo Mu

rmz56

Azimli Üye
Arkadaslar sabah bu araclardan birisini acilen almam lazim fakat ikisi arasinda cok karasizim.berlingo selection paket uzay gri full 115 bg sifir faizli 64 bin tl doblo premio 1,6 inci gri 66 bin pesin 68500 kredili. Yakit bakim vs benim icin onemli hem aile hem iş amacli 400/500 kg yuk ile seyehate cikilicak.acilen yardiminiza ihtiyacim var

Ben berlingo demek istiyorum özellikle aile için daha iyi ve dolu bir araç 👍

@rmz56
Abi bakım ve yakıt olarak doblo idealdir özellik olarak berlingo fazla olabilir ancak çokta önemli bi fazla özelliği yok far ve yağmur sensörü gibi bunlarda benim hiç ilgimi çekmiyo sonuçta her şey elimizin altında

@rmz56
Aceleniz yoksa bence biraz daha araştırın veya bizdede trekking var ona bakın 🙂🙂

yakıt bakımında hafif ticarilerin en az yakanı doblodur. ben berlingoda kullandım ama şuan doblom var. ben binince arac bana güven verecek. ve bunu ben dobloda fazlasıyla hissettim.

@rmz56
Hayırlı uğurlu olsun abi Allah tekerine taş değdirmesin 🙂🙂

@rmz56

Bence doğru seçim olmuş 🙂 güle güle kullanın 👍

@DobLoPremio
Berlingo nun doblo dan artısını belirtir misiniz?

(link)
İncelemenizi tavsiye ederim doblo da artı olarak arka camlarda açılıyo
Berlingo da ise koltukları yumuşak ikisinide kullandım ve doğru tercih Doblo

@F.Caner

Berlingo yere daha sağlam basan ve doblodan daha konforlu bir araç bana kalırsa hocam, aile kullanımına daha yatkın ki 215 55 16 binek ebadlı lastik bile bunun bir kanıtıdır, doblo hala C sınıfı kullanırken göz önüne alalım.

Ki Berlingo, modutop tavanı, tavan bagajı, camdan açılır yarı bagaj, 7inçlik dokunmatik ekranı , binek lastik ebadı, gündüz ledleri, (dahasıda var herkes biliyor) ile daha öne çıkıyor ve Fiat yetkilileri hala saçmalıyor, ha ben ne kullanıyorum dersek doblo kullanıyorum, isterdim ki dobloda Citroën gibi olsun donanım ve rahatlık konusunda ama gözü gören insan marka bağımlılığı yoksa anlar zaten ki ben bir FCA tutkunu olarak yazıyorum bunu.

Back