Günaydın arkadaşlat triger setimin değişme zamanı geldi.Dayco marka set var fiyatı uygun 160 devirdaim hariç.Bu markanın kayış üretiğini biliyorum ama rulmanları hangi marka kullanıyo acaba güvenilirmidir.İna var oda 350 tl pahalı biraz ne önerirsiniz.
Ben yeni değiştirdim
Orjinal ürünleri aldırttim
Yağ bakımı devir daim Kayışlar antifizler filtreler işçilik dahil 900 tl verdim
Araba rahatladı şimdi çok iyi maşallah
100 binde gösteririm, elastikiyetinde kavrulma veya kenarlarda liflenme yok devam derlerse, en geç 110 binde değiştiririm inşallah. Teşekkür ederim ustalarım.
MERHABA DOBLO AİLESİ TRİGER DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ ARACIM 1,6 PREMİO ORJİNALİNİN EN UYGUN OLDUĞU YER ARIYORUM RİCAMBİ ORJİNALİ MARKASI YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM AİLEM
@zafix1
Kesinlikle orijinal olduğuna güvendiğiniz erden alın.Hatta mümkünse yetkili serviste indirimle yaptırın world karta da 7 taksit yapıyorlar vade farksız olarak.5 yılda bir değişen parça ve motorun can damarı olan parça dikkatli olun.Gerekirse bir miktar fazla verips erviste yaptırın.İlerde sorun olursa yapılan işçilik ve parça garanti altında ve karşınızda bir muhatap bulursunuz.Servis dışında nerede yaptırırsanız yaptırın koptuğu an kimse sorumluluk almaz aracı yığdırmışssınız diyerek işin içinden çıkarlar.Piyasada da hayli taklit yedek parça var logo ve isim aynı birebir oluyor ayırt etme şanısınız yok denecek kadar azdır.
@zafix1
Kesinlikle orijinal olduğuna güvendiğiniz erden alın.Hatta mümkünse yetkili serviste indirimle yaptırın world karta da 7 taksit yapıyorlar vade farksız olarak.5 yılda bir değişen parça ve motorun can damarı olan parça dikkatli olun.Gerekirse bir miktar fazla verips erviste yaptırın.İlerde sorun olursa yapılan işçilik ve parça garanti altında ve karşınızda bir muhatap bulursunuz.Servis dışında nerede yaptırırsanız yaptırın koptuğu an kimse sorumluluk almaz aracı yığdırmışssınız diyerek işin içinden çıkarlar.Piyasada da hayli taklit yedek parça var logo ve isim aynı birebir oluyor ayırt etme şanısınız yok denecek kadar azdır.