D Danişmentli Azimli Üye Doblo Kayıt 27 Eylül 2024 Mesaj 16 Yaş 40 Adı Seyfettin Kan Grubu B RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo 27 Eylül 2024 #1 Merhaba.Arkadaşlar anlatmak istediğim çok yavaş giderken.Gaza basınca veya gazı bırakınca 1. Viteste kavrama hareketlerinden bir yerden tak diye ses geliyo süratli iken olmuyo. Ne olabilir. Titremede yok ne viteste ne arabada.
Merhaba.Arkadaşlar anlatmak istediğim çok yavaş giderken.Gaza basınca veya gazı bırakınca 1. Viteste kavrama hareketlerinden bir yerden tak diye ses geliyo süratli iken olmuyo. Ne olabilir. Titremede yok ne viteste ne arabada.
yunus0635 Fenomen Üye Doblo Kayıt 18 Kasım 2013 Mesaj 19.351 Adı YUNUS KILIÇ Kan Grubu A RH - Şehir Ankara Meslek Beyaz Eşya Kombi Tamir Bakım Servisi Aracınız Doblo Modeli Trekking Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2023 Renk Beyaz 28 Eylül 2024 #2 Rotçuya uğra komple ön düzeni kontrol etsin. İnşallah volant boşluğu çıkmaz Artıla 0 Downvote
D Danişmentli Azimli Üye Doblo Kayıt 27 Eylül 2024 Mesaj 16 Yaş 40 Adı Seyfettin Kan Grubu B RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo 28 Eylül 2024 #3 Volant boşluğu riski nedir Artıla 0 Downvote
yunus0635 Fenomen Üye Doblo Kayıt 18 Kasım 2013 Mesaj 19.351 Adı YUNUS KILIÇ Kan Grubu A RH - Şehir Ankara Meslek Beyaz Eşya Kombi Tamir Bakım Servisi Aracınız Doblo Modeli Trekking Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2023 Renk Beyaz 28 Eylül 2024 #4 Danişmentli demiş ki: Volant boşluğu riski nedir Hepsini görüntüle... Çok para demektir Artıla 0 Downvote
D Danişmentli Azimli Üye Doblo Kayıt 27 Eylül 2024 Mesaj 16 Yaş 40 Adı Seyfettin Kan Grubu B RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo 25 Haziran 2025 #5 Slm.sorunu bulduk volan falan değil şükür.Çok basit durummuş.DEBRİYAJ MÜŞÜRÜ. Tırnak çıkmış yerinden .Ustalar bulamadı tesadüf kendim farkettim taktım.Ustalara gelde güven arkadaş.Adam bana şanjumana bakılacak diyor. Artıla 0 Downvote
Slm.sorunu bulduk volan falan değil şükür.Çok basit durummuş.DEBRİYAJ MÜŞÜRÜ. Tırnak çıkmış yerinden .Ustalar bulamadı tesadüf kendim farkettim taktım.Ustalara gelde güven arkadaş.Adam bana şanjumana bakılacak diyor.
Ugurr41 Daimi Üye Doblo Kayıt 6 Mart 2024 Mesaj 234 Adı Uğur Kan Grubu 0 + Şehir Kocaeli Aracınız Doblo Modeli Cargo Motor 1.9 D Sx Araç Yılı 2001 Renk Yeşil 25 Haziran 2025 #6 diyorum ben kendimiz bi yer acalim diye 😁 Artıla 0 Downvote