yunushan444
Daimi Üye
kardelenkurt tarafından yazılan metin:
yani Ekrem abi profesyonel çekim yapsa farkderik herhalın 😀
yunushan444 tarafından yazılan metin:
merhaba arkadaşlar aranızda 1.3 motorun pistonlarının resmi olan varsa yayınlayabilir mi? yani saçma oldu ama merak ettim doblonun pistonarına geniş diyorlarda ilgimi çekti....
😀 😀kardelenkurt tarafından yazılan metin:
yani Ekrem abi profesyonel çekim yapsa farkderik herhalın 😀
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
valla kaç seneden beri dobloyla ilgileniyorum ama doblonun piston fotoğraflarını hiç görmedim............
RAPTOR tarafından yazılan metin:
merhaba arkadaşlar aranızda 1.3 motorun pistonlarının resmi olan varsa yayınlayabilir mi? yani saçma oldu ama merak ettim doblonun pistonarına geniş diyorlarda ilgimi çekti....
yaww yunushan senin bu soruların yıktı beni arkadaş!
😀 😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
valla kaç seneden beri dobloyla ilgileniyorum ama doblonun piston fotoğraflarını hiç görmedim............
Şaka yapıyosun Can, ben ezberledim resmen 😀
😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
RAPTOR tarafından yazılan metin:
yaww yunushan senin bu soruların yıktı beni arkadaş!
😀*hilarious*
*tup*yunushan444 tarafından yazılan metin:
saolun yinede beyler ilgi alakanız için çok teşekkür ediyorum......
Öyle deme moruk uşağa.....kesit olarak koymuş.....istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Len Can arkadaş piston diyo sen motoru koymuşsun, motor dese komple iskeleti çıkaracan demek ki 😀
yok abi dikkatli bakınca pistonlar gözküyo... 😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Len Can arkadaş piston diyo sen motoru koymuşsun, motor dese komple iskeleti çıkaracan demek ki 😀
Baki abi ye katılıyorum.....bakiergul tarafından yazılan metin:
Öyle deme moruk uşağa.....kesit olarak koymuş.....istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
yok abi dikkatli bakınca pistonlar gözküyo... 😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Can bence sus..................ben bu coupe muhabbetini bilmiyordum..................istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Leyn Can sen daha 5 kapılı araca coupe diyosun pistonları nası ayırt ettin bakem burda 😀