1.3 MultiJet Premio

Doblo89

Daimi Üye
S.a Can Dostlar hayırlı Cumalar. Nasılsınız. Babama Doblo arıyoruz hayırlısıyla kendi doblosunu bana verecek nasip olursa. 2007-2008-2009 1.3 Multijet Premio olacak şekilde sahibinden temiz doblosu olan veya duyum alan olursa tarafıma dönerseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ettim Allaha emanet olun kendinize iyi bakın can dostlar. 🙂🙂

hayırlısı olsun dostum..

Allah gönlünüze göre nasip etsin inşaallah.

S.a Can Dostlar hayırlı Cumalar. Nasılsınız. Babama Doblo arıyoruz hayırlısıyla kendi doblosunu bana verecek nasip olursa. 2007-2008-2009 1.3 Multijet Premio olacak şekilde sahibinden temiz doblosu olan veya duyum alan olursa tarafıma dönerseniz çok sevinirim. Çok teşekkür ettim Allaha emanet olun kendinize iyi bakın can dostlar. 🙂🙂

dostum benim 2006 doblom var ben de yeni doblo alacağım ankarada araba gel at git 🙂

Amin Serdar Abi Amin Mehmet Abi Allahım razı olsun çok sağolun Murat Abi babam 2007 ve üstü olsun dedi bende bir şey diyemedim kusura bakma yoksa senin doblo temizdir alınırdı yani 🙂😉

hayırlısı olsun

S.a Can dostlar 2007 model sahibinden 1.3 multijet 124000 kmde bir doblo bulduk. Sahibi en son 22500 olur dedi konya ereğlide araba sizce nasıl fiyat 🙂 Araba orjinal plaka açık iki lokal boya var

araba güzel temizse pazarlık yapılıp alına bilir ama u fiyatlara 2008 de bulunur yani bi adım yüksek gibi ama temzizse verilebilir

Hmm Oğuz adaşım teşekkür ettim cevabın için 🙂 2008 1.3 multijet premioda alınabilir diyorsun dimi kardeşim. O zaman biraz daha bakalım biz adaşım 🙂

Back