1.9 Jtd de kullandım (test etmek amacıyla) 1.9 mjet de yakın konusunda bence 1.3 ile arasında çok bi fark yok.Bizim araç 1.9 Mjet şu an ortalama 6.5 gibiydi 5.5 e kadar düşürmüştüm tabi bu değer ekonomik çok basmadan kullanınca elde edilen bir değer basarsanız 12.0 a kadar çıktığınıda gördüm 🙂 Karar size kalmış Araçların modellerini donanımlarını yazarsanız daha yardımcı olunabilir 🙂
evet oğuz ford 75 bg gücü 1800 cc motordan üretiyor fiat aynı gücü 1.3 motordan üretiyor başarı budur. Ama gerçekten ford connect i tokatlarken dikizden izlemesi çok zevkli 😀
benim ufak bi tecrübem oldu connect ile içinden çok fazla tıkırtı geliyor, dış kaporta çok sağlam ama içi gerçekten çok ses yapıyor ayrıca motor seside olduğu gibi içeride. ben d2 mi hiçbi arabaya tercih etmem 🙂 sadece aklımda 500l var 😀
1.3 Multijet candır aile arabası arayanlar hem yakıt yönünden hem gidiş yönünden bence ideal arabalardan biri bende var kullanıyorum çokta memnunum model yükseltmek için satıyorum ilgilenenler varsa doblo.biz ilanı var yada sahibinden İlan No 167923747