1.3 multijet mi 1.9 jtd mi almalıyım

poyraz5050

Yeni Üye
elimizde iki adet temiz doblo var birisi 1.3 birisi 1.9 jtd vip sizce hangisini almalıyım önerileriniz nelerdir ?

yakıt önemli değilse 1.9 alın tabiki 🙂 ama şehir içi kullanırım sakin birisiyim derseniz az yaksın bol bol gezeyim derseniz 1.3 alın

bence donanımlarda önemli arabalar hangi versiyon 1.3 çok ekonomik 1.9jtd zaten efsane bi motor

1.9 Jtd de kullandım (test etmek amacıyla) 1.9 mjet de yakın konusunda bence 1.3 ile arasında çok bi fark yok.Bizim araç 1.9 Mjet şu an ortalama 6.5 gibiydi 5.5 e kadar düşürmüştüm tabi bu değer ekonomik çok basmadan kullanınca elde edilen bir değer basarsanız 12.0 a kadar çıktığınıda gördüm 🙂 Karar size kalmış Araçların modellerini donanımlarını yazarsanız daha yardımcı olunabilir 🙂

1.9 al doblonun kıralı yakıt şuan itibarıyle 275 krş 90 km yle gidersen dahada az bence yakıt normal. trcih sizin

kullanabilirim diyorsan;az yaksın,vergisi düşük olsun,zincirli triger olsun diyorsan 1.3 al.

ama bastım mı gitsin,mazotda parada bol diyorsan 1.9 al.

1.3 gitmiyor şehir efsanesidir. Asla bir gerçekçiliği yoktur.

Sizi üzmez. 1.3 iyidir.

1.3 gitmiyor şehir efsanesidir. Asla bir gerçekçiliği yoktur.

Sizi üzmez. 1.3 iyidir.

gitmese zaten üretmezler

1.3 gitmez diyenler fordçulardır

1.3 gitmez diyenler fordçulardır

yalnız hanefi o 1.8 75lik connecleri tokatlarken ağızları açık bakıyorlar 😀

fordlarda çok yakıyor😀

evet oğuz ford 75 bg gücü 1800 cc motordan üretiyor fiat aynı gücü 1.3 motordan üretiyor başarı budur. Ama gerçekten ford connect i tokatlarken dikizden izlemesi çok zevkli 😀

ama connectlerde güzel araba hakkkını yemeyelim

connectlerin motorunun teknolojisi eski o yüzden çok yakıyorlar

connect gerçekten dayanıklı bir araç tek dezavantajı motoru

hanefi yalnız çok tıkırtı geliyor içinden aşırı derecede çok can sıkıcı

d1 varken glx oturaklı geliyordu bana ama d3 binip connect kullanınca çok fark oluyor d3 connectin yanında çok konforlu

benim ufak bi tecrübem oldu connect ile içinden çok fazla tıkırtı geliyor, dış kaporta çok sağlam ama içi gerçekten çok ses yapıyor ayrıca motor seside olduğu gibi içeride. ben d2 mi hiçbi arabaya tercih etmem 🙂 sadece aklımda 500l var 😀

hanefi doblon güzel maşallah en iyisi bindiğin arabadır🙂

500l yi çok kllanım gerçekten güzel bi araba

500l ye 1.6 120 bg seçeneği gelmesini bekliyorum aslında o zaman ciddi anlamda düşünülebilir tabi 2. araç olarak alıcaz doblo durucak 🙂

inşallah hanefi 500l ye 120 hp gelmeyecek diye biliyorm 105 lik motorda gayet yeterli hatta çok iyi performansı var

1.3 Multijet candır aile arabası arayanlar hem yakıt yönünden hem gidiş yönünden bence ideal arabalardan biri bende var kullanıyorum çokta memnunum model yükseltmek için satıyorum ilgilenenler varsa doblo.biz ilanı var yada sahibinden İlan No 167923747

Back