turkuoooo
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 26 Ağustos 2022
- Adı
- türker
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Sorun başka ustaya götürünce çözüldü tesekkür ederim.Baskı balatan sağlıklı mı? Diğer türlü bahsettiğin vites dişlilerinde yada senkromeçlerinde sorun olabilir.Şanzıman yağını değişmişmiydiniz kaç binde aracınız?
Arkadaşın arabası 5 ileri sanırım onların ayırıcısı böyle değil sistem farklıYıllar önce bizdede yetkili servis vites ayırıcı değiştirdi sorun çözüldü @ufukdemir 42301 dosyayı görüntüle42302 dosyayı görüntüle
O iyi bir ustaya gösterecekArkadaşın arabası 5 ileri sanırım onların ayırıcısı böyle değil sistem farklı
Bunu değişin diye yalvardım degismedigim yer kalmadı en son bu kaldı ama ne servis yaklaştı bunu değişmeye ne ustalar sebebini bilemedim.1. ve 2. Vites kemik gibi kullanıyorum.Yıllar önce bizdede yetkili servis vites ayırıcı değiştirdi sorun çözüldü @ufukdemir 42301 dosyayı görüntüle42302 dosyayı görüntüle
Bizim servis akıllı yaptıklar helal olsunBunu değişin diye yalvardım degismedigim yer kalmadı en son bu kaldı ama ne servis yaklaştı bunu değişmeye ne ustalar sebebini bilemedim.1. ve 2. Vites kemik gibi kullanıyorum.