ByMurat
Onursal Aydın Yöneticisi
Doblo- Kayıt
- 19 Haziran 2011
- Adı
- Murat Şentürk
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Makina Teknikeri
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2005
- Renk
- Gri Füme
Merhaba Arkadaşlar ;
Öncelikle konuyu açmamdaki sebep; Aracımın fotosunu face de görenler,soranlar,merak edenler için yaptıklarımı paylaşmak.
Aracımı alalı yaklaşık 4 yıl oldu ve bu zamana kadar neler yapmışız bakalım
Aldığımda ilk hali ;
Kendim özel bi sektör de çalışıyorum et ve gıda makinaları yapmaktayız.Bunun bana faydası elbette ki çok oldu.Aracımın tüm krom aksamlarını kendim yaptım.
İlk olarak Krom anten; Not:Radyo frekansın da herhangi bir sıkıntı olmuyor
Kapılara krom saç yapıştırması ;
Depo kapağı;
Arka kapı kolu ve plaka aydınlatmaları;
Arka kampanaları söküp torna yaptım ve galvaniz kaplama yaptırdım; (Daha önce kırmızı boyalıydı)
Geçen hafta 3 ayda 1 Muz silecek değiştirmekden bıktığım için,Bosch karlıklı silecek alıp karlık kısmına yine krom saç yapıştırdım;
Aracım siyah ve krom ağırlıklı olduğu için fiat amblemini (ön-arka) söküp mavi boyalı yerleri siyaha boyadım
Resim olarak görünmese de aracımın iç aksamın daki civatalar paslanmaz(kapı döşemeleri,ayna ayar civataları,kapı eşikleri vs..) tabi ki de komple film var(ön cam dahil) + file perde (bu saye de polis bişey diyemiyor
) aynı zaman da alarma kendim taktığım otomatik cam kaldırma mevcut,Direksiyona deri kılıf diktirdim orta sürmeli kapı camlarını söküp tek cam yaptırdım falan vs.... yaz yaz bitmiyor işkence gibi 🙂
Bi kaç tane de genel görüşünden resim atsak fena olmaz sanırım 👍
İnanmak zor ama Aracımın 254000 de olduğunu inanmayanlara gelsin ;
Düşüncelerinizi - Önerilerinizi istediğiniz gibi söylebilirsiniz arkadaşlar 🙂
Öncelikle konuyu açmamdaki sebep; Aracımın fotosunu face de görenler,soranlar,merak edenler için yaptıklarımı paylaşmak.
Aracımı alalı yaklaşık 4 yıl oldu ve bu zamana kadar neler yapmışız bakalım
Aldığımda ilk hali ;

Kendim özel bi sektör de çalışıyorum et ve gıda makinaları yapmaktayız.Bunun bana faydası elbette ki çok oldu.Aracımın tüm krom aksamlarını kendim yaptım.
İlk olarak Krom anten; Not:Radyo frekansın da herhangi bir sıkıntı olmuyor

Kapılara krom saç yapıştırması ;

Depo kapağı;

Arka kapı kolu ve plaka aydınlatmaları;

Arka kampanaları söküp torna yaptım ve galvaniz kaplama yaptırdım; (Daha önce kırmızı boyalıydı)

Geçen hafta 3 ayda 1 Muz silecek değiştirmekden bıktığım için,Bosch karlıklı silecek alıp karlık kısmına yine krom saç yapıştırdım;

Aracım siyah ve krom ağırlıklı olduğu için fiat amblemini (ön-arka) söküp mavi boyalı yerleri siyaha boyadım

Resim olarak görünmese de aracımın iç aksamın daki civatalar paslanmaz(kapı döşemeleri,ayna ayar civataları,kapı eşikleri vs..) tabi ki de komple film var(ön cam dahil) + file perde (bu saye de polis bişey diyemiyor
Bi kaç tane de genel görüşünden resim atsak fena olmaz sanırım 👍

İnanmak zor ama Aracımın 254000 de olduğunu inanmayanlara gelsin ;

Düşüncelerinizi - Önerilerinizi istediğiniz gibi söylebilirsiniz arkadaşlar 🙂