evet arkadaşalr öyle birşey yapıalcak. Ama bu konuda karşımdaki üyeye tam anlamıyla güvenmem gerekiyor hak verirsin ki. Bu yüzden yapılan paylaşımlara bakıyorum en azından olacak olanlar 50 mesaj yazmalı. İzmirli Doblo arkadaşımız doblo ustası olduğ ve sitenin kuruluşundan beri hem tanıtım, hem de paylaşım açısından sürekli aktif olduğu için yönetici yaptım onu. İleriki zamanlarda kesinlikle olacak bir konu bu. Mesala sen istiyor musun? Hangi bölümde istiyorsun? Bu konuda yoğunlaş ve paylaşım yap. Bir bakmışsın sen o bölümün yöneticisi oldun.
arkadaşlar site benim değil, bu site hepimizin. Lütfen o gözle yaklaşın. Ben site alt yapısında biraz değişiklik yapıyorum. Şuan yöneticiler var her şeye yetkileri var. Birde dediğiniz gibi forum kategrilerine ayrı ayrı mod ataması yapılacak. Buda en erken haftaya olabilir. Şuan onunla uğraşıyorum. Yeni açıldık. Her gün gelip en az bi mesaj yazarsanız güncelliğimizi koruruz. Mod atamasında görev almak isteyen herkese kapımız açık olacak. Teşekkürler
Team Doblo bir ailedir...Kapımız herkese açık...