Mesaj Sayısı: 616 Katılım Tarihi: 18.12.09 Konum: TRABZON Yaş : 30
topaloglu tarafından yazılan metin:
Konu taşınmalı mı.?
ABİ SİZ BİLİRSİNİZ AMA, BEN İLLERİMİZE GÖRE DOBLOCULAR DİYE BURAYA YAZDIM "TRABZONLU DOBLOCULAR" DİYE
TRABZONSPORLU DOBLOCULAR OLARAK DEĞERLENDİRMEMİŞTİM.YANİ GALATASARAYLI OLUPDA TRABZONLU OLAN ARKADAŞLAR DA GELEBİLİR.
** Lütfen küçük harf kullanalım. Büyük harf ile yazmak forumlarda bağırmak anlamına gelmektedir.
Mesaj Sayısı: 616 Katılım Tarihi: 18.12.09 Konum: TRABZON Yaş : 30
abi sitenin reklamını yaparızda,gelen adam kendine faydalı bilgi bulabilmeli.zaten içeriğimizi zenginleştirdikmi adam direkt google da doblo yazdımı karşısında bizi bulur.ben bu siteyi reklamla bulmadım google da araştırma yaparken buldum.üye sayısını arttırmanın en kolay yolu sürekli veri toplamak.ben şahsen boş vakitlerimde sürekli faydalı olmaya çalışıyorum arkadaşlara.
Ben site kurucusuyum kardeş. Google için elimden geleni yapıyorum. Nette doblo ile ilgili bilgi arayan bir insan ilk önce google amcaya gelip aratıyor. Aylık sadece tekil 500 hit google dan geliyor. Google işini bi bakıma hallettik yani.
İkinci olarakta ben arabamın arkasına yazdırdığım sitemizin adresi ile talep gördüm. Buda etkili bir tanıtım. Arka camda üst siyah şeridin üstüne yazdırdım kibarca. Sizlerden ricam araçlarınıza sitemizin adresini yazmak.
Bu site benim değil hepimizin. Herkese açık ve her öneriye açığım. Teşekkürler
Team Doblo bir ailedir...Kapımız herkese açık...